Fra skuffelse til ren lykke

Av: Harald

jan 17 Å

Kategori: Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Irisblender:f/7.1
Brennvidde:30mm
ISO:200
Lukker:1/0 sek
Kamera:NIKON D5000


Etter å ha vært ute på fredagskvelden og tatt vinternatt bildene, kunne jeg knappt vente til det skulle bli morgen og solskinn. Skuffelsen var stor da jeg kikket ut vinduet og så at all rimen på trærne var borte. Men jeg kledde nå på meg og tenkte at jeg kanskje kunne ta en tur å se om det var bedre oppe ved Skistua, eller kanskje ved Jonsvannet. På tur bort til bilen så jeg at sola var på vei opp, så jeg
tenkte: «Ja, ja kanskje jeg kan få til ett bra soloppgangsbilde om ikke annet.» Og der nedi dalen var det ennå rim på trærne. Jeg tok 150 bilder på lørdag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: